Om Dpt

Dpt eller Dpt Kost & Hälsa AB som den långa versionen av namnet är startades i Falkenberg sommaren 2021. 

Från början hade företaget ett mer komplicerat namn som skulle specialisera sig på personlig träning,  men efter lite eftertanke så kortades det ner till bara Dpt för att det skulle kunna vara mer flexibelt och kunna gå åt olika håll och inte bara fokusera på en sak utan kunna forma sig till vad som helst (inom träning, gym, fitness).

Och tur var väll det, för idag är Dpt till 90% Gymbutik och vi har utvecklat en hel del egna kosttillskott i vårat eget varumärke. Vi säljer även mycket av andra varumärken som vi tycker är bra och gör sortimentet lite mer mixat, men våra egna produkter har blivit väldigt uppskattade och det kommer fokuseras mer på i  framtiden. 

Vi har även kört igång med lite online coaching. Vi har några riktigt trevliga, hjälpsamma, duktiga coacher som kan hjälpa er att nå era mål ! 

Starta en Gymbutik mitt i Coronakrisen och sedan en finanskris på det har varit mycket blod, svett och tårar. Det blev en lång uppförsbacke att kämpa sig ur, men idag så känns framtiden ljusare och vi hoppas det kommer fortsätta i denna riktningen. 

Att träffa olika typer av människor är väldigt roligt och det kan lätt leda till långa samtal med mycket skratt. 

Ibland får vi frågan om vad Dpt står för ? 

Ja, i våra ögon står dpt för alla människors lika värde, att respektera alla på gymmet vilken fas man än befinner sig i.  Är det första dagen på gymmet? Eller är du en seriös atlet ? Alla är välkomna och ingen ska se ner på någon.  Vi tycker om att träna, umgås, skratta och må bra !  

Varmt välkomna till oss på Dpt !