Retur och reklamationer

Retur

Hos Dpt kost&hälsa har du alltid 30 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten. 

När din retur mottagits behöver den godkännas av dpt kost&hälsa, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning och att alla eventuella tillbehör och manualer också skickas med. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart - OBS! Ej rekommenderat, ej Schenker. 

Märk returen tydligt med Dpt kost&hälsa AB, lägg med en notering där ditt namn och mailadress framgår och skicka paketet till: 

Gatuadress: Stortorget 1

Postnummer: 311 30

Stad: Falkenberg

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

Reklamation

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Dpt kost&hälsa förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på Info@dptkosthalsa.se. Observera att Dpt kost&hälsa inte står för returfrakt.